Våra tjänster

Vi har ett helhetskoncept vilket innebär att vi kan erbjuda allt från 3D scanning av ett objekt till tillverkningen av produkten och till sist efterbearbetningen och lackering. Men det går naturligtvis att anlita oss för enbart 3D scanning, 3D printing eller bara CAD-bearbetning.

Vi har möjligheten att printa upp till 1500x1000x1000mm i en enda utskrift. Behöver ni större utskrifter så går det utmärkt att skriva ut i etapper och sedan skarva ihop delarna.

3D-Scanning

3D-Scanning är ett väldigt bra hjälpmedel att överföra verkliga produkter in i datorn. Tänk dig att du renoverar en veteranbil. Bilen saknar höger backspegel men den vänstra backspegeln är intakt. Då kan vi enkelt scanna in den vänstra backspegeln och sedan skriva ut en spegelvänd version.

Tjänsten vi erbjuder innebär att vi scannar det ni önskar, vad ni sedan vill göra med den datan är helt upp till er. Vi kan exempelvis scanna in ett båtskrov och lägga in datan vårt analysprogram där vi kan se hur båten kommer bete sig i vattnet och hur mycket kraft som kommer påfresta skrovet.

Vi kan också använda den data vi samlat in efter scanningen och tillverka nya delar som ska monteras i den befintliga produkten. Tillverkningen  av dessa delar gör vi med vår 3D-skrivare som du kan läsa mer om nedan.

CAD / Rendering

CAD är en förkortning som står för Computer-aided design. Dessa program gör att vi kan rita produkter i datorn och  också se att allt passar som det ska.  

Har du en färdig CAD modell och vill få den analyserad? Skicka en förfrågan på knappen nedan. 

3D Printing

3D-Printers (3D-Skrivare) med bra precision är dyra och svåra att förstå sig på. Därför erbjuder vi en helhetstjänst där alla, från företag till studenter och privatpersoner skall få tillgång till 3D-Printing och professionell rådgivning.